Urisan: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Urisan: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Suferi dureri în timpul urinării? Ai febră? Urina este tulbure și are un miros înțepător?

Infecțiile tractului urinar sunt o problemă frecventă și pot fi dificil de tratat. Există mai multe medicamente diferite care pot fi folosite pentru a le trata, dar cea mai bună strategie depinde de tipul de infecție și de starea generală de sănătate a individului.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog și pacient în același timp, suferind în trecut de infecții urinare. Astăzi vreau să îți propun soluția mea pentru a te ajuta să îți menții sănătatea aparatului urinar.

Ce este urisan?

Urisan este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea și menținerea sănătății tractului urinar, având rolul de a ameliora și reduce apariția infecțiilor urinare.

Deși este un supliment natural, oferă Urisan beneficiile promise pentru menținerea sănătății împotriva infecțiilor urinare?

Păreri urisan

Am avut mai mulți pacienți care mi-au cerut ajutorul și mi-au spus că au încercat acest produs timp de mai multe luni, însă nu au observat rezultate satisfăcătoare.

Acest produs a fost dezbătut cu unii dintre colegii mei urologi în trecut și nici unul nu l-a susținut ca fiind benefic.

Am întrebat pacienții dacă au folosit acest produs și mi-au spus că nu este cel mai bun, deși inițial părea că funcționează.

Unde se găsește urisan & Preț?

Urisan poate fi găsit în aproape toate farmaciile fizice și online, dar și în anumite magazine cu profil naturist:

 • NapoFarm – 73,62 RON
 • Farmacia Tei – 68,50 RON
 • Piluk.ro – 68,39 RON
 • SpringFarma – 68,40 RON
 • Dr. MAX – 68,49 RON

Cum funcționează?

Urisan este un tratament topic care folosește ingrediente naturale pentru a combate infecțiile urinare. S-a dovedit a fi eficient în tratamentul infecțiilor acute și cronice ale tractului urinar.

Acționează prin suprimarea creșterii bacteriilor, ciupercilor și a altor microorganisme responsabile de infecțiile urinare. De asemenea, ajută la eradicarea organismelor care cauzează infecții din vezica urinară și uretră.

Administrare & Prospect

În funcție de afecțiune (infecții urinare, disconfort la urinare, prevenirea infecțiilor urinare), se recomandă administrarea a 1 sau 2 capsule pe zi.

Ingrediente

Urisan se prezintă sub formă de capsule, ce au în compoziția lor extract de afine roșii ca ingredient activ.

Alte ingrediente din compoziție:

 • Lecitină din soia,
 • Gelatină,
 • Apă purificată,
 • Sorbitol,
 • Propil paraben,
 • Metil,
 • Coloranți.

Deși se vrea a fi un supliment alimentar, Urisan conține excipienți sintetici, ce pot provoca reacții alergice de la ușoare la moderate sau chiar grave, persoanelor sensibile.

Efecte Secundare & Contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare. În schimb, pacienții cu alergii la oricare dintre substanțele din compoziție, pot descrie reacții alergice ușoare sau moderate.

Urisan nu este indicat persoanelor cu sensibilități la oricare din ingredientele regăsite în compoziție. Este, de asemenea, contraindicat pacienților cu liatiază renală.  

În cazul femeilor însărcinate, se recomandă administrarea doar în urma consultării unui medic de specialitate.

Înlocuitor urisan

BactoLift este un supliment pe bază de plante, 100% natural, folosit în tratamentul infecțiilor urinare. Acesta acționează prin reglarea Ph-ului urinar, reducând cantitatea de bacterii care pot provoca infecții. Oferă, de asemenea, o ameliorare rapidă a durerii și disconfortului cauzate de cistită sau de inflamația vezicii urinare. Formula sa conține ingrediente care calmează țesuturile inflamate, prevenind în același timp infecțiile viitoare.

FAQ:

Urisan este antibiotic?

Urisan este un supliment alimentar cu extract din frunze de afin, ce poate fi eliberat fără prescripție medicală, în urma recomandării medicului specialist.

Cât durează tratamentul cu urisan?

Tratamentul cu Urisan se administrează timp de 7-14 zile sau până la dispariția infecției urinare și a simptomelor asociate.

Urisan în sarcină

În sarcină, Urisan este recomandat cu prudență și poate fi administrat doar în urma unui consult medical de specialitate, sub stricta supraveghere a medicului.  

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

4 Comentarii despre “Urisan: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

 1. Am luat Urisan timp de 3 luni. M-a ajutat foarte mult, timp de aprox 2 ani nu am mai avut nici o problema. Sensibilitatea mea sunt rinichii, cum merg cu picioarele goale pe jos, sau daca stau in frig, ma dor.
  Recomand cu mare incredere.

 2. Abia am
  Primit pentru infecție urinară dar am.si litiaza renala și am.inteles că nu-i recomandat sa r eu l

 3. Am primit Urisan de la doctorul urolog.Am litiaza renala și citesc în acest blog ca nu e recomandat.
  Ce să înțeleg?
  Sa-l înlocuiesc cu bacterii-lift ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?