Despre BactoLift

Infecţiile de tract urinar, în fapt, cele mai frecvente infecţii bacteriene, provoacă simptome care afectează calitatea vieţii – enumerînd câteva: senzaţia de usturime la urinare, nevoia de a urina des şi chiar durere. Acestea pot să apară din mai multe cauze, începând de la un sistem imunitar slăbit şi până la administrarea excesivă a unor antibiotice care perturba flora intestinală.

Pentru a veni în sprijinul celor care se confruntă cu această problemă, Valado.ro a lansat o linie de suplimente pentru tratarea infecţiilor urinare. Este vorba despre BactoLift, suplimentul realizat în colaborare cu mai multe fabrici din România, dedicat persoanelor care vor să remedieze eficient infecţiile urinare.

Produsele din gama BactoLift au fost dezvoltate cu scopul de a oferi o abordare proactivă şi naturistă în prezenţa problemelor localizate în tractul urinar, care provoacă disconfort şi durere. Produsele se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Conform studiilor, femeile sunt mai predispuse să se confrunte cu o infecţie urinară şi aproximativ 40% dintre acestea vor experimenta cel puţin o dată în viaţă o astfel de infecţie.

BactoLift este o linie de produse fabricate în raport cu standarde înalte de calitate şi norme de siguranţă, în colaborare cu multiple fabrici de suplimente alimentare din ţară. Pentru a ne asigura că obiectivul brandului este îndeplinit cu fiecare lot de produse, impunem un proces riguros de fabricare şi ne ocupăm cu dedicare, atenţie şi implicare, în fiecare etapă, indiferent că este vorba despre procurarea materiei prime sau despre producţia în sine.

Gama de produse

BactoLift aduce în prim-plan suplimente destinate persoanelor care suferă de infecţii urinare. Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, este posibil să experimentezi senzaţie de arsură, usturime sau chiar durere în timpul urinării, nevoia de a merge foarte des la baie şi să elimini o cantitate foarte mică de urină, sânge în urină şi alte posibile simptome asociate (febră sau greaţă, de exemplu). Infecţia urinară poate fi localizată la nivelul uretrei, vezicii urinare sau prostatei – în orice caz, provoacă disconfort şi îţi afectează activităţile zilnice obişnuite.

Având în componenţa formulei în ingrediente naturale cu efecte benefice asupra tractului urinar, BactoLift devine un aliat de nădejde în lupta cu infecţiile urinare. Încă de la primele utilizări ale suplimentelor BactoLift, vei observa o ameliorare a simptomelor şi reinstalarea treptată a stării de bine, alterată de senzaţiile neplăcute în timpul urinarii şi nevoia de a merge constant la toaletă.

Calitate în producţie

Calitatea produselor este importantă atât pentru client, cât şi pentru noi. Pentru a ne asigura că cerinţele noastre şi ale consumatorilor sunt îndeplinite, ţinem cont de următoarele norme de siguranţă şi standarde de calitate în procesul de producţie:

  • Good Manufacturing Practices (Bune practici de fabricare)
  • Good Laboratory Practice (Bune practici de laborator)
  • Hazard Analysis and Critical Control Point (Analiza riscurilor și punctele critice de control)
  • ISO 22000

Garanţia satisfacţiei

Dacă ai respectat indicaţiile de utilizare, însă BactoLift nu a funcţionat pentru tine, ai posibilitatea de a îţi cere banii înapoi. Pentru a beneficia de politica de returnare a banilor, trebuie să ne contactezi într-un interval rezonabil de timp de la plasarea comenzii şi împreună vom găsi o soluţie.

Garanţia autenticităţii

Ai încercat şi alte suplimente alimentare pentru infecţiile urinare, dar rezultatele au întârziat să apară? De data aceasta, îţi recomandăm să încerci o formulă naturală şi să observi efectele terapeutice ale plantelor, care au puterea de a vindeca infecţiile urinare şi de a reduce simptomele deranjante încă de la primele utilizări.

Echipă formată din experţi

Pe blogul nostru vei găsi numeroase de articole cu tematici de interes – de exemplu,  păreri despre diferite pastile şi modalităţi de a trata infecţiile urinare. Aceste articole sunt redactate de specialişti, care sunt la curent cu cele mai relevante studii şi cercetări care se concentrează pe sănătatea tractului urinar. În secţiunea de blog ai acces la conţinut informativ şi util furnizat de către dr. Melania Gheorghe, medic urolog de 15 ani. Unul dintre obiectivele sale este de a îi ajută pe oameni să înţeleagă cauzele infecţiilor urinare, să le prevină şi să le trateze cu succes prin remedii naturiste.

Apariţii media

Mai jos poţi vedea ce publicaţii au scris despre noi:

Contact

Pentru mai multe informații cu privire la linia de produse BactoLift, ne găseşti la una dintre următoarele adrese:

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?