Uractiv: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Te-ai confruntat vreodată cu o infecție urinară gravă? Ai reușit să o rezolvi sau încă mai simți disconfort la urinare?

Infecțiile tractului urinar sunt frecvente și pot fi foarte neplăcute. Netratate, pot deveni de-a dreptul frustrante.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu o vastă experiență în tratarea infecțiilor urinare și vin în fața ta pentru a-ți propune o alternativa care chiar functioneaza.

Ce este uractiv?

Uractiv este un medicament ce tratează afecțiunile aparatului genito-urinar, recomandat pentru reducerea urinărilor frecvente și îmbunătățirea funcției rinichilor.

Este însă Uractiv cea mai bună modalitate de a trata și de a preveni infecțiile urinare? Sunt și alte medicamente care pot fi folosite pentru a le trata?

Păreri uractiv

Foarte mulți dintre pacienții mei au folosit Uractiv cu scopul de a scăpa de infecțiile urinare, însă efectele sale nu au fost satisfăcătoare.

Am avut un pacient ce se confrunta de ani de zile cu infecțiile tractului urinar, folosind în mod constant Uractiv pentru ameliorarea lor. Deși la început părea că produsul este eficient, pe termen lung organismul nu a mai răspuns la fel.

Am discutat cu colegi de-ai mei, alți medici urologi, care mi-au povestit experiențele lor mai puțin satisfăcătoare cu administrarea Uractiv pentru reducerea urinărilor frecvente și îmbunătățirea aparatului urinar.

Unde se găsește uractiv & Preț?

Suplimentul alimentar Uractiv se găsește în aproape toate farmaciile din țară:

  • SpringFarma – 27,40 RON
  • HelpNet – 29,99 RON
  • Dr. MAX – 22,50 RON
  • Dona – 19,89 RON
  • Remedium Farm – 24,00 RON

Cum funcționează?

Uractiv este conceput pentru a acționa rapid și eficient în tratarea infecțiilor urinare. Folosește o abordare cu dublă acțiune care conține două ingrediente active, ce ajută la combaterea bacteriilor care cauzează infecțiile urinare, descompunând în același timp toxinele proteice care sunt produse de aceste bacterii.

Administrare & Prospect

Pentru adulți, Uractiv se administrează câte o capsulă, de 2 ori pe zi. pentru copiii peste 12 ani, se recomandă o capsulă pe zi.

Specialiștii recomandă administrarea suplimentului cel mult 14 zile sau până ce dispar semnele disconfortului urinar.

Ingrediente

Ingredientul activ din Uractiv este extractul de strugurii-ursului uniformizat în arbutină. Pe lângă acesta, în compoziție se mai găsește:

  • monohidrat de lactoză,
  • talc,
  • albastru de metilen,
  • stearat de magneziu.

Efecte Secundare & Contraindicații

Fiind un supliment alimentar, Uractiv nu prezintă niciun efect secundar. Cu toate acestea, anumite persoane pot interacționa negativ cu ingredientele din compoziție, având diverse reacții alergice, stări de rău, greață sau disconfort stomacal.

Uractiv nu este recomandat a fi administrat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre substanțele descrise mai sus.

Nu se recomanda administrarea persoanelor însărcinate, nefiind studii care să ateste siguranța folosirii lui.

De asemenea, nu este indicat pacienților cu afecțiuni digestive iritante (gastrită) sau celor cu acidoză renală sau alte afecțiuni renale ce pot conduce la acidoză.

Înlocuitor uractiv

BactoLift este un produs 100% natural, eficient în tratamentul infecțiilor urinare, reducând nevoia de a urina frecvent. Fabricat cu ingrediente naturale, acest supliment este sigur pentru toată lumea. În plus, s-a dovedit a fi eficient împotriva infecțiilor urinare atât la bărbați, cât și la femei. BactoLift este un medicament care oferă ușurare în cazul acestor tipuri de infecții, deoarece combate bacteriile și calmează tractul urinar.

FAQ:

Uractiv este antibiotic?

Uractiv nu este un antibiotic, ci un supliment alimentar ce poate fi administrat în urma recomandării unui medic specialist sau a farmacistului.  

Cât durează tratamentul cu uractiv?

De obicei, tratamentul cu Uractiv durează până la dispariția simptomelor, însă nu recomandă utilizarea lui mai mult de 2 săptămâni.

Uractiv în sarcină

Fiindcă nu există suficiente studii care să ateste folosirea în siguranță în timpul sarcinii sau alăptării, specialiștii nu recomandă administrarea Uractiv viitoarelor mămici.

0/5 (0 Reviews)

Lasă un comentariu