Ospen: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Ospen: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Te-ai săturat de infecțiile urinare și simptomele asociate? Nu știi cum să le previi?

Infecțiile tractului urinar sunt cel mai frecvent tip de infecție la femei și sunt, de asemenea, unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii merg la medic.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog și în trecut și eu am suferit din cauza infecțiilor urinare, motiv pentru care am creat BactoLift – un remediu natural împotriva infecțiilor tractului urinar.

Ce este Ospen?

Ospen este un antibiotic, ce conține ingrediente active din grupul penicilinelor, care atacă bacteriile ce cauzează infecția urinară.

Deși Ospen este un antibiotic, este capabil să vindece în totalitate infecțiile urinare?

Păreri Ospen

Foarte mulți dintre pacienții mei au folosit medicamentul cu scopul de a scăpa de infecțiile urinare, însă efectele sale nu au fost pe deplin resimțite.

Am avut pacienți ce au folosit în mod constant produsul pentru a scăpa de infecțiile urinare. Deși la început părea că produsul este eficient, pe termen lung acesta nu a mai avut niciun efect.

Unde se găsește Ospen & Preț

Ospen poate fi găsit în farmaciile fizice din țară și se eliberează pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia Tei – 9,24 RON
  • Catena – 9,24 RON
  • Farmacia Pro Farm – 9,24 RON
  • Farmacia Băjan – 9,24 RON

Cum funcționează?

Ospen este un antibiotic care este utilizat pentru tratarea infecțiilor tractului urinar. Ospen acționează prin uciderea bacteriilor responsabile de infecții, ameliorând astfel simptomele și prevenind episoadele viitoare.

Administrare & Prospect

Ospen se administrează întocmai conform indicațiilor medicului specialist, în funcție de severitatea infecțiilor urinare. Pentru adulți, se administrează câte un comprimat, de 3 ori pe zi, de preferat la ore fixe de fiecare dată, cu o oră înainte de mese.

Ingrediente

Ingredientul activ din Ospen este fenoximetilpenicilina sub formă de sare de potasiu 1500000 UI. Alte ingrediente includ stearat de magneziu, povidonă, talc, macrogol 6000, maltodextrină, ulei de mentă, zaharină sodică, dioxid de titan (E 171) și hipromeloză.

Efecte Secundare & Contraindicații

Cele mai frecvente efecte secundare ale administrării Ospen includ greață, vărsături, diaree și dureri de cap. Reacții adverse rare, dar grave, pot include reacții alergice, sânge în urină, înroșirea pielii, febră, dispnee, dureri în gât.  

Pentru femeile însărcinate sau care alăptează, este esențial să discute cu medicul lor înainte de a lua Ospen, deoarece acesta trebuie să ajusteze doza exactă, ținând cont și de tipul de infecție.

De asemenea, Ospen este contraindicat persoanelor alergice la fenoximetilpenicilină sau la orice alt ingredient din compoziție.

Înlocuitor Ospen

BactoLift este un supliment alimentar natural pentru infecțiile tractului urinar. Este o modalitate sigură și ușoară de a obține ameliorarea simptomelor, fără antibiotice.

BactoLift acționează în cadrul sistemului natural al organismului pentru a combate infecția și a restabili echilibrul. Este un supliment avizat de Ministerul Sănătății din România și este dovedit clinic ca tratament în simptomatologia infecțiilor urinare.

FAQ:

Câte zile se ia Ospen pentru infecție urinară?

Tratamentul cu Ospen poate dura între 7 și 10 zile, însă poate fi prelungit cu încă 2-4 zile la recomandarea medicului specialist, în funcție de severitatea infecției.

În cât timp trece infecția urinară cu Ospen?

În general, în doar câteva zile de la începerea tratamentului cu Ospen, se pot observa primele ameliorări ale infecției urinare.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?