Nolicin: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Nolicin: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Melania

Te-ai săturat să te lupți cu infecțiile urinare? Nu mai suporți disconfortul general creat de simptomele neplăcute?

O infecție a tractului urinar poate fi adesea dureroasă și inconfortabilă. Netratată la timp, poate duce la complicații majore.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog de peste 20 de ani de experiență și vreau să-ți propun BactoLift, soluția mea împotriva infecțiilor urinare.

Ce este Nolicin?

Nolicin este un medicament antibacterian, ce conține ingrediente active din grupul chinolonelor, care atacă cauza unei infecții urinare, și anume – bacteriile.

Nolicin este un antibacterian puternic, dar este capabil să elimine în totalitate infecțiile urinare?

Păreri Nolicin

Foarte mulți dintre pacienții mei au folosit medicamentul cu scopul de a scăpa de infecțiile urinare, însă efectele sale nu au fost satisfăcătoare.

Am avut un pacient ce se confrunta de ani de zile cu infecțiile tractului urinar, folosind în mod constant Nolicin pentru ameliorarea lor. Deși la început părea că produsul este eficient, pe termen lung organismul nu a mai răspuns la fel.

Unde se găsește Nolicin & Preț

Nolicin poate fi găsit în farmaciile fizice din țară și se eliberează pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia Tei – 16,04 RON
  • Catena – 16,04 RON
  • Farmacia Pro Farm – 16,04 RON
  • Farmacia Băjan – 16,04 RON

Cum funcționează?

Nolicin acționează prin uciderea bacteriei care provoacă infecția. Nolicin face acest lucru prin interacțiunea cu membrana celulei, prin descompunerea ADN-ului acesteia și prin oprirea creșterii de noi bacterii. Ca urmare, Nolicin poate ajuta la vindecarea majorității cazurilor de infecție urinară în decurs de două până la patru săptămâni.

Nolicin trebuie prescris numai de către un medic care știe cum să îl folosească în siguranță și în mod eficient.

Administrare & Prospect

Nolicin se administrează numai în urma indicațiilor medicului specialist, în funcție de severitatea infecțiilor urinare. De obicei, pentru adulți, se administrează câte un comprimat, de două ori pe zi, de preferință la ore fixe. Este contraindicat pacienților sub 18 ani.

Ingrediente

Ingredientul activ din Nolicin este norfloxacina. Alte ingrediente includ dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu, povidonă, talc, amidonglicolat de sodiu tip A, celuloză microcristalină, dioxid de titan, galben portocaliu S.

Efecte Secundare & Contraindicații

Efectele secundare pot apărea atunci când Nolicinul este utilizat în mod necorespunzător sau la doze mai mari. Unele efecte secundare frecvente includ dureri de stomac, diaree, vărsături, amețeli, insomnie (din cauza anxietății), dureri de cap, amețeli și confuzie.

Nolicin nu trebuie utilizat de femeile însărcinate sau de cele care alăptează, deoarece poate dăuna potențial creierului și sistemului nervos în curs de dezvoltare al copilului lor. Există, de asemenea, potențiale contraindicații grave pentru utilizarea medicamentului, inclusiv probleme hepatice și antecedente de alergii la norfloxacină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Înlocuitor Nolicin

BactoLift este un supliment 100% natural, care este conceput pentru a ajuta la vindecarea infecțiilor tractului urinar la bărbați și femei. Formula conține extracte din surse naturale, ce acționează prin uciderea bacteriilor care cauzează infecția. Cu BactoLift simptomele vor dispărea rapid datorită eficienței ingredientelor din compoziție.

FAQ:

Câte zile se ia Nolicin pentru infecție urinară?

Tratamentul cu Nolicin poate dura între 7 și 14 zile, însă poate fi prelungit la recomandarea medicului specialist, în funcție de severitatea infecției.

În cât timp trece infecția urinară cu Nolicin?

În doar câteva zile de la începerea tratamentului, ar trebui să se poată observa primele ameliorări ale infecției urinare.

Melania-Gheorghe

Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?