No-spa: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

No-spa: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Suferi de ani de zile de infecțiile urinare? Mergi des la baie și ai dureri acute atunci când urinezi?

Infecțiile tractului urinar sunt cele mai des întâlnite și de cele mai multe ori, sunt inconfortabile. Netratată în mod corespunzător, pot duce la complicații mai grave, care îți pot afecta viața.  

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu zeci de pacienți până în prezent și vreau să le ajut să scapi de infecțiile urinare definitiv.

Ce este No-spa?

No-spa este un medicament antispastic, ce conține clorhidratul de drotaverină, cu rol în tratamentul spasmelor musculare.

Deși No-spa este recomandat în bolile tractului urinar, este eficient împotriva infecțiilor urinare?

Păreri No-spa

Foloseam chiar și eu medicamentul pentru a-mi trata infecțiile urinare, deși nu simțeam nicio îmbunătățire.

Unii dintre actualii mei pacienți mi-au povestit că au folosit produsul pentru ameliorarea durerilor însoțite de infecțiile urinare, însă nu au simțit îmbunătățiri vizibile.

Unde se găsește No-spa & Preț

No-spa poate fi găsit în farmaciile fizice și online din țară și se eliberează fără rețetă medicală.

  • Farmacia Tei – 14,00 RON
  • Dr. MAX – 13,99 RON
  • Farmacia HelpNet – 20,00 RON
  • Springfarma – 22,40 RON

Cum funcționează?

No-spa este un medicament care nu elimină în totalitate infecțiile urinare, ci doar ameliorează spasmele musculare din vezica urinară. Spasmele musculare pot provoca disconfort, precum și dificultăți la urinare.

Este important de reținut că No-spa nu va vindeca singur o infecție – trebuie să iei și antibiotice dacă diagnosticul de infecție urinară o impune. Cu toate acestea, utilizarea No-spa împreună cu antibioticele poate accelera procesul de vindecare prin eliminarea bacteriilor dăunătoare.

Administrare & Prospect

No-spa se administrează numai în urma indicațiilor medicului specialist sau ale farmacistului. În lipsa acestora, se administrează câte un comprimat, de 3 până la 6 pe zi, în funcție de simptomatologie. Este contraindicat pacienților sub 18 ani, întrucât nu există studii clinice care să-i utilizarea.

Ingrediente

Ingredientul activ din No-spa este clorhidratul de drotaverină. Alte componente includ stearat de magneziu, povidonă k25, talc, lactoză monohidrat, amidon de porumb.

Efecte Secundare & Contraindicații

Există mai multe efecte secundare și contraindicații potențiale pentru utilizarea No-spa. Discută întotdeauna cu medicul sau farmacistul înainte de a începe orice terapie nouă, mai ales dacă ai afecțiuni medicale preexistente sau alergii. În plus, este important să fii conștient de următoarele efecte secundare posibile: dureri de cap, greață, insomnie, palpitații, reacții alergice, constipație.

Este contraindicat copiilor și pacienților cu predispoziție alergică la clorhidratul de drotaverină. Datorită informațiilor limitate asupra administrării No-spa femeilor însărcinate și celor care alăptează, este recomandată evitarea utilizării medicamentului.

Înlocuitor No-spa

BactoLift este un supliment alimentar natural conceput pentru a ajuta la vindecarea infecțiilor tractului urinar. Acesta conține ingrediente 100% naturale care s-au dovedit a combate bacteriile și ciupercile, precum și a ușura simptomele infecțiile. Ingredientele active din BactoLift atacă cauza principală a problemelor legate de infecții – bacteriile și ciupercile care se dezvoltă într-un mediu nesănătos. Aceste ingrediente lucrează împreună pentru a restabili echilibrul și vindecarea în cadrul sistemului urinar.

În plus, BactoLift ajută la creșterea fluxului sangvin în zona infectată, ceea ce sporește eficiența antibioticelor prescrise în scop terapeutic. Luat în mod regulat, BactoLift te poate ajuta să îți ușurezi rapid infecțiile urinare recurente.

FAQ:

Câte zile se ia No-spa pentru infecție urinară?

Nu există o anumită perioadă de timp recomandată pentru utilizarea No-spa în cazul infecțiilor urinare, însă de obicei medicii recomandă administrarea timp de 5-7 zile, în asociație cu alte medicamente împotriva infecției urinare.

În cât timp trece infecția urinară cu No-spa?

În doar câteva zile de la începerea tratamentului cu No-spa și antibiotice, se pot observa primele ameliorări ale simptomatologiei infecției urinare.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?