Monural: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Monural: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Melania

Ai senzație de arsură la urinare? Mergi des la baie? Nu găsești nimic care să funcționeze?

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă oamenii este infecția tractului urinar. Acestea sunt cauzate de bacteriile care pătrund în vezica urinară prin uretră.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog de peste 20 de ani și mii de pacienți la activ. Vreau să-ți propun BactoLift, o nouă adiție uimitoare la arsenalul de tratamente disponibile pentru cei care suferă de infecții urinare.

Ce este Monural?

Monural este un medicament indicat în ameliorarea simptomelor infecției urinare ușoare. Conține ingrediente unice care atacă cauza unei infecții – bacteriile.

Monural este un medicament indicat în cazul infecțiilor urinare, dar este capabil să elimine întra-devăr sursa infecțiilor și să te scape de neplăceri?

Păreri Monural

Am avut pacienți în trecut care mi-au cerut ajutorul și mi-au spus că au încercat acest produs, însă nu au observat nicio îmbunătățire.

Acest produs a fost încercat de unii dintre actualii mei pacienți și nici unul nu a fost mulțumit, deoarece efectele au fost prea puțin vizibile.

Colegi de-ai mei au recomandat produsul pacienților, însă mi-au povestit că aceștia s-au întors la cabinet, deoarece tratamentul nu a avut efecte scontate.

Unde se găsește Monural & Preț

Monural poate fi găsit în farmaciile fizice din țară și se eliberează pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia ProFarm – 15,92 RON
  • Catena – 15,92 RON
  • Amerisfarma – 15,92 RON
  • Farmacia Băjan – 15,92 RON

Cum funcționează?

Funcționează prin uciderea bacteriei care cauzează problema, și poate fi o modalitate sigură și eficientă de a trata o infecție. Monural poate fi folosit ca parte a unui plan de tratament pentru infecțiile tractului urinar sau poate fi folosit singur pentru a ameliora rapid simptomele.

Administrare & Prospect

Se administrează câte un pliculeț de Monural, dizolvat într-un pahar de apă, înainte de a merge la somn.

Ingrediente

Un pliculeț de Monural conține fosfomicină, dar și excipienți: zahăr, arome de mandarină și portocală.

Efecte Secundare & Contraindicații

Este important să fiți conștienți de potențialele efecte secundare și contraindicații înainte de a utiliza Monural pentru infecții urinare.

Efecte secundare: Monural poate provoca somnolență, vedere încețoșată, dureri de cap, amețeli, greață sau vărsături. Administrarea concomitentă cu alte medicamente care induc somnul, cum ar fi sedativele sau hipnoticele, poate duce, de asemenea, la reacții adverse grave.

Contraindicații: Datorită proprietăților sale, Monural poate interacționa negativ cu medicamentele utilizate pentru tratarea unor afecțiuni precum astmul și bolile renale. În plus, persoanele care sunt alergice la orice membru al familiei fosfomicin trometamol, ar trebui să evite utilizarea Monural.

Persoanele care sunt însărcinate sau care alăptează ar trebui, de asemenea, să evite utilizarea acestui medicament din cauza lipsei de informații privind siguranța acestuia în timpul sarcinii și alăptării.

Înlocuitor Monural

BactoLift este un supliment 100% natural, care este folosit pentru tratarea infecțiilor urinare. Acesta conține antibiotice naturale și minerale, care ajută la combaterea infecției, împiedicând în același timp răspândirea acesteia. BactoLift este, de asemenea, sigur și eficient, cu puține efecte secundare, fiind aprobat de Ministerul Sănătății.

FAQ:

Câte zile se ia Monural pentru infecție urinară?

De obicei, tratamentul cu Monural variază de 3 până la 5 și chiar 7 zile, în funcție de severitatea infecției.

În cât timp trece infecția urinară cu Monural?

Simptomele infecției urinare, ca urmare a tratamentului cu Monural, dispar de regulă în decurs de câteva zile de la începerea tratamentului.

Melania-Gheorghe

Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?