Indometacin: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Indometacin: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Urina este tulbure? Ai dureri și febră? Te-ai săturat de clasicele antibiotice care nu-și fac efectul?

Nu se poate nega faptul că infecțiile tractului urinar sunt unele dintre cele mai frecvente probleme de sănătate. De ce? Pentru că acestea pot duce la o serie de alte complicații.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu o vastă experiență în tratarea infecțiilor urinare și vreau să-ți propun BactoLift, un supliment care va reduce severitatea infecțiilor tractului urinar.

Ce este Indometacin?

Indometacin este un antiinflamator utilizat pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv inflamații și dureri. Acesta aparține grupului de medicamente cunoscute sub numele de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt adesea prescrise pentru ameliorarea unor simptome precum febra, durerile de cap sau durerile musculare.

Indometacin este utilizat pentru a ameliora durerea și inflamația. Dar funcționează cu adevărat și pentru ameliorarea simptomelor infecțiilor urinare?

Păreri Indometacin

Am avut mai mulți pacienți care mi-au cerut ajutorul și mi-au spus că au încercat acest produs timp de mai multe luni, însă nu au observat rezultate satisfăcătoare în favoarea tratării simptomelor infecției urinare.

Acest produs a fost încercat de unii dintre pacienții mei în trecut și nici unul nu l-a susținut ca fiind benefic pe deplin.

Unde se găsește Indometacin & Preț

Indometacin poate fi găsit în farmaciile fizice din țară și se eliberează pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia Tei – 7,86 RON
  • Catena – 7,86 RON
  • Medimfarma – 7,86 RON
  • Farmacia Băjan – 7,86 RON

Cum funcționează?

Indometacin este un medicament utilizat pentru tratarea simptomelor infecțiilor tractului urinar. Acesta acționează prin blocarea acțiunii prostaglandinelor, care sunt substanțe chimice care ajută la declanșarea infecției. De obicei, indometacinul are nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a acționa, dar poate dura mai mult dacă afecțiunea este severă.

Administrare & Prospect

Indometacin supozitoare pentru adulți – 1-3 supozitoare pe zi

Indometacin supozitoare pentru copii peste 14 ani – 1 supozitor pe zi

Ingrediente

1 supozitor conţine indometacin, care este și substanța activă. Celelalte componente sunt gliceride semisintetice și alcool cetilic.

Efecte Secundare & Contraindicații

Efectele secundare ale Indometacinei pot include dureri de cap, somnolență, amețeli, greață și vărsături. Unele persoane prezintă, de asemenea, bradicardie (încetinirea ritmului cardiac), confuzie sau convulsii.

În plus față de aceste efecte secundare, există anumite contraindicații ale Indometacinului care trebuie menționate și ele: sarcină, antecedente de pietre la rinichi sau calculi biliari, afecțiuni hepatice, astm sever tulburare obstructivă bronșică, tulburări de coagulare, cum ar fi hemofilia sau tromboza venoasă profundă.

Este contraindicat copiilor sub 14 ani.

Înlocuitor Indometacin

BactoLift este un supliment care s-a dovedit a fi eficient în tratarea infecțiilor urinare. Acesta este alcătuit din ingrediente naturale și nu conține antibiotice sau alte medicamente. BactoLift poate ajuta la reducerea numărului și severității infecțiilor urinare, care pot duce la probleme de sănătate mai grave dacă nu sunt tratate. BactoLift ajută la eliminarea bacteriilor din vezica urinară prin creșterea nivelului de aciditate din urină. Această aciditate crescută ucide bacteriile dăunătoare, oferind o ușurare a infecțiilor urinare și împiedicând reapariția acestora.

FAQ:

Câte zile se ia Indometacin pentru infecție urinară?

Orientarea generală pentru câte zile să iei Indometacin pentru infecția tractului urinar este de obicei de 3 până la 7 și chiar 14 zile. Este important de reținut că intervalul de timp poate varia în funcție de gravitatea infecției și de alți factori, cum ar fi starea ta generală de sănătate.

În cât timp trece infecția urinară cu Indometacin?

Pacienții care urmează un tratament cu Indometacin de obicei experimentează o ameliorare rapidă a simptomelor lor în decurs de câteva zile – uneori poate chiar mai repede.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?