Flamexin: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Flamexin: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Te confrunți în fiecare an cu infecții ale tractului urinar? Te-ai săturat să mergi des la baie? Nu mai suporți durerile îngrozitoare atunci când urinezi?

Nu se poate nega faptul că infecțiile tractului urinar sunt unele dintre cele mai frecvente probleme de sănătate. De ce? Pentru că acestea pot duce la o serie de alte complicații.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu experiență în tratarea infecțiilor urinare și vreau să-ți propun BactoLift – noul tău medicament pentru a-ți menține sistemul urinar în cea mai bună formă.

Ce este Flamexin?

Flamexin este un medicament care pretinde că ajută să îți îmbunătățești sănătatea generală. Produsul este un antiinflamator și antialergic, ce acoperă o gamă vastă de afecțiuni, printre care și infecțiile tractului urinar.

Conform producătorului, Flamexin nu vindecă, ci doar ameliorează afecțiunile. Așadar, funcționează împotriva infecțiilor urinare? Și este sigur și eficient?

Păreri Flamexin

Am avut pacienți care au luat medicamentul la recomandarea altor medici, însă mi-au povestit că nu a avut niciun efect asupra lor.

Unii dintre pacienții mei au folosit produsul luni de zile pentru tratarea infecțiilor urinare, însă efectele au fost prea puțin sesizabile.

Chiar eu am folosit Flamexin pentru infecții urinare, însă am renunțat în scurt timp, fiindcă nu m-am simțit foarte bine în urma tratamentului.

Unde se găsește Flamexin & Preț

Fluconazol poate fi găsit în farmaciile fizice din țară și se eliberează pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia Tei – 28,40 RON
  • Catena – 28,40 RON
  • Pfarma – 28,40 RON
  • Farmacia Profarm – 29,92 RON
  • Farmacia Băjan – 29,92 RON

Cum funcționează?

Flamexin acționează prin uciderea bacteriilor responsabile de infecțiile urinare și ajută, de asemenea, la restabilirea echilibrului delicat dintre aciditatea și alcalinitatea din tractul urinar.

Administrare & Prospect

Flamexin se administrează în doză unică (un plic), o dată pe zi, recomandat după masă.

Ingrediente

Ingredientele Flamexin sunt compuse în principal din următoarele: piroxicam, lactoză monohidrat, stearat de magneziu, crospovidonă, hidroxit de siliciu coloidal, amidon, glicolat de sodiu.

Efecte Secundare & Contraindicații

Ca toate medicamentele, Flamexin are potențiale efecte secundare și contraindicații. Cele mai frecvente reacții adverse ale Flamexin includ uscăciune a gurii, somnolență, amețeli, dureri de cap, ritm cardiac accelerat, probleme gastrointestinale, cum ar fi greață sau diaree, creșterea tensiunii arteriale sau tulburări respiratorii.

Flamexin nu este indicat persoanelor cu alergie la piroxicam și alte substanțe înrudite, pacienților cu astm bronșic, rinite alergice, angioedeme sau urticarie provocate de antiinflamatoare nesteroidiane. De asemenea, este contraindicat pacienților cu ulcer gastro-duodenal, insuficiență hepatică și renală severă.

Flamexin este contraindicat în sarcină și femeilor care alăptează.

Înlocuitor Flamexin

BactoLift este un medicament natural pentru infecțiile tractului urinar care acționează rapid pentru a curăța sistemul și a preveni infecțiile viitoare. Formulat cu ingrediente naturale, acest supliment ajută la menținerea unui nivel adecvat al pH-ului și oferă nutrienții necesari pentru menținerea bacteriilor sănătoase. Grație ingrediente naturale din compoziție, BactoLift este sigur pentru persoanele de toate vârstele și, de asemenea, nu are efecte secundare.

FAQ:

Câte zile se ia Flamexin pentru infecție urinară?

Flamexin se ia conform recomandării medicului specialist. De regulă, tratamentul durează între 5 și 7 zile, uneori chiar și mai mult, în funcție de severitatea infecției.

În cât timp trece infecția urinară cu Flamexin?

Cu un tratament precum Flamexin, simptomele de infecție urinară ar trebui să prezinte îmbunătățiri în câteva zile de la începerea tratamentului.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?