Urinex: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Urinex: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Suferi de infecții urinare? Ai încercat o mulțime de tratament, însă fără succes? Nu știi cum să le previi?

Infecțiile tractului urinar sunt una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate. Netratată, o infecție urinară poate duce la consecințe grave pe termen lung asupra sănătății, cum ar fi infecții renale sau infecții ale vezicii urinare.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu experiență și doresc să te ajut să scapi de infecțiile urinare și să îți restabilești sănătatea vezicii urinare.

Ce este Urinex?

Urinex este un medicament utilizat pentru afecțiuni ale vezicii biliare, inflamații, infecții microbiene, datorită efectelor sale antispastice, antiinflamatorii și antisepctice.  

Urinex este un remediu natural în tratamentul microlitiazei și profilaxia renale, dar este cu adevărat folositor pentru a scăpa definitiv de infecțiile urinare?

Păreri Urinex

Am avut pacienți care au încercat Urinex pentru tratamentul microlitiazei și profilaxiei renale, însă s-a dovedit a nu fi extrem de eficient în rezolvarea problemelor.

Au venit pacienți la cabinet care au folosit Urinex la recomandarea altor medici și care nu au observat nicio îmbunătățire după administrare.

Colegi de-ai mei au încercat Urinex, însă mi-au povestit că au experimentat efecte secundare precum amețeli, dureri de stomac sau greață.

Unde se găsește Urinex & Preț?

Poți găsi Urinex în farmaciile fizice și online, precum și în anumite farmacii naturiste.

 • Spring Pharma – 20,40 RON
 • Dr. MAX – 20,49 RON
 • HelpNet – 27,60 RON
 • RemediumFarm – 24,00 RON
 • Farmacia Băjan – 22,89 RON
 • Naturiști.ro – 17,61 RON

Cum funcționează?

Urinex acționează prin eliminarea mineralelor din urină, ceea ce ajută la reducerea cantității de calcul (piatră) din rinichi. Acest lucru facilitează eliminarea acestor pietre de către rinichi, ceea ce duce la o rezolvare mai rapidă a simptomelor. Datorită efectelor antispastice, facilitează eliminarea calculilor renali, reducând spasmele care produc colicile uretrale și renale.

Administrare & Prospect

Urinex capsule se administrează conform specificațiilor medicului. Doza recomandată pentru adulți este de 1-2 capsule, înainte de mesele principale ale zilei. În cazul copiilor, se recomandă înjumătățirea dozajului recomandat pentru adulți.

Ingrediente

O capsulă conține pinen, fenconă, anetol, cinel, borneol, camfem, dar și un amestec de substanțe: gelatină, ulei de măsline, glicerol, apă purificată, colorant sintetic azoic galben lămâie, galben de chinolină WS, p-hidroxibenzoat de propil sodic și hidroxibenzoat de etil sodic.

Acest amestec de substanțe, cunoscute sub numele de excipienți, mai precis, p-hidroxibenzoat de propil sodic și hidroxibenzoat de etil sodic, sunt de fapt aditivi cu rol de conservat, aditivi care în mod normal nu ar trebui să se afle într-un supliment natural, deoarece sunt considerați a fi toxici.

Efecte Secundare & Contraindicații

Unele dintre efectele secundare ale Urinex sunt:

 • amețeli,
 • stări de greață,
 • vărsături,
 • dureri de stomac,
 • diaree.

Aceste efecte secundare nu apar întotdeauna, dar sunt posibile care urmare a aditivilor prezenți în compoziția capsulelor.

Contraindicații:

 • medicamentul conține anumite componente cu efect colecistokinetic, fiind contraindicat la pacienții cu litiaze biliare;
 • anetolul are proprietăți estrogenice, medicamentul nefiind recomandat femeilor de vârstă fertilă;
 • pacienții cu alergicii la oricare dintre ingredientele din Urinex nu ar trebui să utilizeze acest medicament.

Înlocuitor urinex

BactoLift este un produs 100% natural, fiind eficient în tratamentul microlitiazei și profilaxiei renale. BactoLift prezintă efecte rapide, dispune de o formulă creată de medic specialist și este avizat de Ministerul Sănătății.

FAQ:

Urinex este antibiotic?

Urinex nu este un antibiotic, ci mai degrabă un antispastic si antiseptic urinar ușor. Se eliberează fără prescripție medicală, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Cât durează tratamentul cu Urinex?

Tratamentul cu Urinex durează în medie 7 zile, administrat conform indicațiilor medicului specialist.

Urinex în sarcină

Medicii nu recomandă administrate Urinex în timpul sarcinii datorită efectului contracturant al cetonelor din compoziție.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Un comentariu despre “Urinex: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

 1. Un efect secundar al Urinex simtit de mine si pe care nu l-am gasit nicaieri a fost cresterea pronuntata a salivatiei.
  A fost cam scarry pentru ca nu stiam cauza, dar s-a reglat cand am terminat tratamentul, deci pot spune destul de sigur ca a fost din cauza medicamentului 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?