Urinal Akut: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Urinal Akut: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Ai o senzație de arsură când urinezi? Simți o creștere semnificativă a frecvenței sau a debitului de urină? Urina are un miros puternic sau observi sânge când urinezi?

Infecțiile tractului urinar sunt una dintre cele mai frecvente infecții la femei și pot reprezenta o problemă gravă. Dacă nu este tratată, pot duce la complicații grave, inclusiv septicemie.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog și de-a lungul timpului am dezvoltat BactoLift pentru tratarea infecțiilor urinare.

Ce este Urinal Akut?

Urinal akut este un supliment alimentar recomandat pentru menținerea sănătății aparatului urinar și funcționarea normală a tractului urinar.

Urinal akut are efecte benefice în infecțiile tractului urinar, însă contribuie și la menținerea sănătății tractului urinar pe termen îndelungat?

Păreri Urinal Akut

Am avut un pacient care suferea de infecții urinare de 6 ani. A încercat toate medicamentele de pe piață, inclusiv Urinal akut, însă nimic nu a funcționat pentru el.

Am folosit chiar eu acest produs timp de câțiva ani. Am început să îl folosesc când sistemul meu imunitar era slăbit și aveam infecții urinare frecvente, însă nu am observat prea multe îmbunătățiri. Am continuat să folosesc produsul până de curând, când sistemul meu imunitar a devenit mai puternic, motiv pentru care am decis să întrerup utilizarea acestuia.

Unde se găsește Urinal Akut & Preț?

Urinal akut poate fi găsit în farmaciile din țară și în majoritatea magazinelor cu profil naturist:

 • LaraFarm – 21,45 RON
 • Farmacia Tei – 39,00 RON
 • Farmacia Dav – 22,90 RON
 • HelpNet – 38,99 RON
 • Pfarma.ro – 38,89 RON

Cum funcționează?

Suplimentul Urinar akut este un produs care pretinde că ajută la tratarea infecțiilor urinare. Acesta este fabricat din ingrediente naturale și nu conține antibiotice sau alte substanțe chimice dăunătoare.Producătorii suplimentului Urinal akut susțin că funcționează prin corectarea dezechilibrului de bacterii din vezica urinară, ceea ce ar trebui să ducă la eliminarea infecției urinare. De asemenea, aceștia sugerează utilizarea suplimentului Urinal akut o dată pe zi, ca parte a procesului de tratament pentru infecția tractului urinar.

Administrare & Prospect

Urinal Akut poate fi administrat de două ori pe zi, dimineața și seara, alături de un pahar mare de apă.

De reținut faptul că, Urinal akut nu înlocuiește tratamentul cu antibiotice, însă poate fi folosit în paralel cu acestea.

Ingrediente

Principalele componente ale produsului sunt extract de fructe de merișor, extract de splinuță și excipienți (celuloză, talc, stearat de magneziu, colorant alimentar, carbonat de calciu). Împreună, toate aceste substanțe ajută la descompunerea celulelor cu infecție și la distrugerea bacteriilor dăunătoare.

Efecte Secundare & Contraindicații

Unele efecte secundare potențiale ale produsului includ amețeli, greață, vărsături, diaree și dureri de cap. Acestea sunt de obicei ușoare și de scurtă durată, dar trebuie raportate medicului specialist dacă persistă mai mult de 48 de ore.

Produsul nu este indicat copiilor sub 12 ani. Se recomandă administrarea cu prudență la persoanele vârstnice și la pacienții cu afecțiuni ale tractului gastro-intestinal, renale, hepatice sau cardiace. De asemenea, nu este indicat în perioada de sarcină și alăptare.

Înlocuitor Urinal Akut

BactoLift este o formulă naturală, homeopatică, care tratează infecțiile tractului urinar. Conține ingrediente antimicrobiene care acționează pentru a combate bacteriile responsabile de apariția infecțiilor. BactoLift a fost dovedit clinic ca fiind eficient și sigur și este ușor de utilizat – trebuie doar să îl iei conform indicațiilor medicului.

FAQ:

Urinal Akut este antibiotic?

Urinal akut nu este un antibiotic, ci un supliment natural ce poate fi folosit în paralel cu antibioticele prescrise de medicul de familiei sau urolog.

Cât durează tratamentul cu Urinal Akut?

Tratamentul cu urinal akut durează aproximativ 7-14 zile, în funcție de recomandările medicului specialist.

Urinal Akut în sarcină

Urinal akut poate fi administrat în timpul sarcinii, însă îți recomand să te consulți cu medicul tău înainte de administrare.

Urinal Akut sau Uractiv Forte

Am vorbit si despre produsul Uractiv Forte in alta postare, ambele ofera rezultate destul de slabe in conparatie cu alte produse.

Urinal Akut si Nolicin

Se pot administra ambele deoarece nu exista in clar nici o restrictie. Nolicin fiind un medicament antibacterian poate cauza si alte probleme pe partea de flora intestinala. Eu personal recomand BactoLif care este extrem de eficient si sigur.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Un comentariu despre “Urinal Akut: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

 1. Bună!
  Mama,81 de ani ,are în urină 500 leucocite,pot să-i dau urinal akut?
  O ustură rău la urinare
  Mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?