Rowatinex: Păreri - Prospect - Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Rowatinex: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Ai o infecție urinară? Te simți inconfortabil și ai senzații de arsură în timpul urinării? Ai încercat diverse tratamente și încă reapar?

Infecțiile tractului urinar sunt o problemă comună și pot fi destul de inconfortabile. Dacă nu sunt tratate, pot duce la probleme mai grave, cum ar fi infecția renală sau chiar sepsis.

Buna! Numele meu este Melania Gheorghe și sunt medic urolog. Și eu am suferit în trecut de infecții urinare și astăzi am să îți spun dacă Rowatinex funcționează cu adevărat.

Ce este Rowatinex?

Rowatinex este un medicament natural din plante fabricat de catre Rowa Wagner GmbH, care acționează prin eliminarea oricăror bacterii din tractul urinar, astfel încât să poți scăpa de infecție în mod natural. Dar cât de mult ajută la lupta împotriva inflamației și la reducerea înmulțirii bacteriilor în interiorul tractului urinar?

Păreri Rowatinex

Dr. Robert: Am folosit chiar eu acest produs în urmă cu câțiva ani, dar rezultatele nu au fost satisfăcătoare. Am fost puțin sceptic în privința lui, întrucât a avut efecte ușoare pe termen scurt, dar nu garantează o vindecare și pe termen lung.  

Am avut pacienți care au venit la mine și mi-au spus ca au încercat acest produs timp de 2 luni și nu au observat nicio îmbunătățire.

Rowatinex a fost un subiect intens de discuție cu colegii mei urologi anul trecut, însă cu toții am căzut de acord asupra faptului că nu oferă nicio garanție că funcționează.

Unde se găsește Rowatinex & Preț?

Rowatinex este un produs natural pentru tratarea infecțiilor urinare. Poți găsi Rowatinex atât în farmaciile și magazinele naturiste online, cât și în cele fizice.

Unde poți găsi Rowatinex:

 • Farmacia Tei – 13,50 RON
 • Farmacia Help Net – 16,00 RON
 • Dr. MAX – 13,49 RON
 • Spring Pharma – 13,40 RON
 • MEDIMFARM – 15,99 RON
 • SENSIBLU – 14,85 RON
 • RemediumFarm – 16,00 RON

Cum funcționează?

Rowatinex este utilizat în profilaxia şi tratamentul litiazei renale, precum și ca adjuvant în tratamentul infecțiilor urinare uşoare până la moderate. Conține ingrediente active, alfa-pinen, beta-pinen, camfen, cineol g, fencona, borneol, despre care se crede că acționează prin uciderea bacteriilor care cauzează infecțiile urinare. Ingredientele active din Rowatinex se leagă de toxinele și reziduurile lăsate microorganismele dăunătoare în urină, ajutând la eliminarea lor din organism în mod sigur și eficient.

Administrare & Prospect

Rowatinex se administrează întotdeauna după recomandările farmacistului sau medicului specialist. Pentru adulți, doza recomandată este de 1 capsulă de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese sau conform recomandării medicului sau farmacistului. Pentru utilizarea la copii şi adolescenți cu vârsta între 6 şi 14 ani, doza recomandată este de 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Ingrediente

Rowatinex se găsește sub formă de capusele moi, gastrorezistente, iar principalele substanțe active sunt enumerate mai jos

O capsulă conține:

 • alfa-pinen 24,8 mg
 • beta-pinen 6,2 mg
 • camfen 15,0 mg
 • cineol 3,0 mg
 • fencona 4,0 mg
 • borneol 10,0 mg
 • anetol 4,0.

Celelalte componente regăsite sunt: ulei de măsline (capsula), gelatina (învelișul capsului), glicerol 85 %, p- hidroxibenzoat de etil sodic, p-hidroxibenzoat de propil sodic (E 217), galben amurg FCF 85 % (E110), galben de chinolina 70 % (E 104).

Efecte Secundare & Contraindicații

Ca orice alt medicament, există câteva efecte secundare potențiale și contraindicații la utilizarea Rowatinex pentru infecții urinare.

Efecte secundare:

 • Tulburări gastrice ușoare și trecătoare (frecvent raportate);
 • Vărsături (rar raportate);
 • Intoleranțe alimentare (rar raportate).

Contraindicații:

 • Pacienții care sunt alergici la oricare dintre ingredientele din Rowatinex nu trebuie să utilizeze acest medicament.
 • De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau care alăptează trebuie să se consulte cu medicul lor specialist înainte de a lua Rowatinex, deoarece nu este clar dacă acesta va dăuna copilului lor, în prezent, neexistând suficiente studii care să ateste administrarea lor de către viitoarele mămici sau cele care alăptează.

Înlocuitor Rowatinex

BactoLift este o alternativă mai bună pentru tratarea infecțiilor urinare. Este un produs 100% natural, efectele sunt extrem de rapide, este avizat de Ministerul Sănătății și dispune de o formulă creată de medic specialist în problemele urinare.

FAQ:

Rowatinex este antibiotic?

Rowatinex nu este un antibiotic, ci mai degrabă un antispastic si antiseptic urinar ușor. Se eliberează fără prescripție medicală, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Cât durează tratamentul cu Rowatinex?

În mod normal, tratamentul cu Rowatinex durează între 5 și 7 zile, în funcție de cât de puternică este infecția. În urma recomandărilor medicului, tratamentul poate dura chiar și mai mult.

Rowatinex în sarcină

Nu există suficiente informații privind administrarea Rowatinex în sarcină, motiv pentru care medicii nu-l recomandă a fi utilizat în primul trimestru. De asemenea, din aceleași motive, Rowatinex nu trebuie administrat nici femeilor care alăptează.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Un comentariu despre “Rowatinex: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?