Politică de confidențialitate

I.Compania care administreaza site-ul www.bactolift.ro este ECOMMERCE DIGITAL SRL, avand codul unic de inregistrare 42577048 si inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/931/2020.
Plasarea unei comenzi catre ECOMMERCE DIGITAL SRL acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului.

II.Termenii si conditiile

Se refera la cumparaturile, comenzile efectuate in cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comezii si livrarii unui produs de pe www.bactolift.ro cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0775238452
.
Termenii si conditiile din prezenta contin regulile unei comenzi valabile, conditiile contractuale de baza al unui eventual contract intervenit intre Vanzator si Cumparator. Totodata, acesti termeni si conditii guverneaza raspunderea societatii care administreaza magazinul on-line, legata de functionarea paginii de web. Sunt valabile exclusiv acesti termeni si conditii, si orice alte clauze devin nule, cu exceptia cazului in care modificarea a fost anuntata imprealabil sau in cazul in care acesta s-a facut in scris.

III. Termeni folositi


Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala ECOMMERCE DIGITAL SRL.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de Proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Comanda


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.bactolift.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Extinderea obligatiilor Vanzatorului


Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

  1. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
    Drepturi de proprietate intelectuala si drepturi de autor
    Intregul Continut al site-ului www.bactolift.ro , indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a Vanzatorului. Folosirea continutului fara acordul Vanzatorului este interzisa, constituie contrafacere si atrage raspunderea persoanei vinovate conform prevederilor legale.

Denumirea „Bactolift”, sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, apartin exclusiv Vanzatorului. Ele nu pot fi utilizate decat exclusiv numai cu acordul Vanzatorului si numai in legatura cu serviciile Vanzatorului.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau servicii derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.bactolift.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop.

In situatia in care se incalca vreuna dintre clauzele prevazute in prezentul capitol , Cumparatorul sau persoana care se face responsabila de incalcare, va suporta plata unor daune interese, in conformitate cu prevederile legale.

VII. Politica de confidentialitate cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament initial, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Completarea de catre Cumparator a formularelor pe site si/sau transmiterea, in orice forma, a acordului utilizatorilor echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste informatii sa fie incluse in baza de date a ECOMMERCE DIGITAL SRL si cu utilizarea si prelucrarea de catre ECOMMERCE DIGITAL SRL, afiliatii si colaboratorii acestora, pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la: furnizori de servicii de curierat, logistica , servicii de plata / bancare.

Cumparatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul GDPR- (UE) 2016/679, respectiv dreptul de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Cumparatorii au dreptul de a se opune/restrictiona cu privire la prelucrarea datelor personale si de a solicita stergerea datelor sau portarea acestora. De asemenea, cumparatorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei sau orcarei autoritati competente sau de supraveghere inclusive ANPC (aici introduce link catre site-ul ANPC)

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.Prin nici un fel de mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

VIII. Obiectul contractului

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la Vanzator, iar Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata de catre Cumparator si confirmata de catre Vanzator, in cantitatea specificata de catre Cumparator in cadrul Comenzii.

  • Livrarea produselor-conform Comenzii solicitate

Durata contractului
Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre ECOMMERCE DIGITAL SRL a comenzii lansate de Cumparator.

Confirmarea comenzii de catre ECOMMERCE DIGITAL SRL se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Cumparator.

Obligatiile Vanzatorului

Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari
Sa livreze produsele comandate de Cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii
Sa informeze Cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial
In situatia in care Cumpartorul denunta contractul inainte de livrarea produselor, renuntand la comanda sa, ECOMMERCE DIGITAL SRL se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

XII. Obligatiile Cumparatorului

Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generalede utilizare ale site-ului de vanzari online bactolift.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

XIII . Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor/Produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin posta sau curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.Daca dupa transferul proprietatii Cumparatorul constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului, acesta va notifica in scris Vanzatorul in termen de maxim 3 zile.

XIV. Dreptul de denuntare unilateral a contractului si returul produselor

Produsele livrate de ECOMMERCE DIGITAL SRL sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate, avand in vedere ca prin natura lor sunt sterile .

Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral in scris contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsele livrate de ECOMMERCE DIGITAL SRL sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate, avand in vedere ca prin natura lor sunt sterile si se pot folosi doar la momentul desigilarii. Ca exceptie se accepta returnarea produselor numai in conditiile in care Cumparatorul consuma un plic din cele 5 plicuri din cutia achizitionata.

Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Cumparatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.

ECOMMERCE DIGITAL SRL va rambursa sumele platite de Cumparator pentru livrarea produselor fara a ii solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Cumparator.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Responsabilitati


Noi oferim acest site și tot conținutul său “ca atare”. Serviciile noastre nu implica niciun fel de garanții, reprezentări sau mențiuni de orice fel.
Deși lucrăm la asigurarea unui site funcțional, nu putem garanta o utilizare neîntreruptă sau fără erori. Nu putem și nu garantam ca pe care site-ul nostru este / poate fi imun sau va fi liber de infecție cu viruși, troieni sau alte coduri, programe de calculator sau atacuri cu proprietăți distructive sau contaminante.
Mai mult decât atât, deși conținutul site-ului este dezvoltat intr-un mod profesionist, nu putem garanta că erorile sunt imposibile. Noi nu putem și nici nu vom fi responsabili pentru erorile sau omisiunile de conținut, sau in cazul in care caracteristicile produselor, imagini, sau prețurile, etc. sunt afișate in mod greșit pe site.


In nici un caz Compania noastră nu va fi răspunzătoare pentru orice pierderi sau daune directe, accidentale, tangențiale, sau indirecte care decurg din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau întârzieri in utilizarea acestui site, sau a oricărora dintre serviciile, Informațiile sau Tranzacțiile conținute pe bactolift.ro.
Mai mult decât atât, nu vom fi responsabili pentru nici un fel de daune care pot apărea din utilizarea produselor achiziționate de la ECOMMERCE DIGITAL SRL in alte scopuri decât cele specificate de Vanzator.
Responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor noastre, precum și pentru punerea in aplicare a tuturor procedurilor adecvate satisfacerii nevoilor personale de securitate in utilizarea Internetului iti revine in totalitate, și iți asumi întreaga răspunderea și riscul pentru utilizarea acestui site și a Internetului.

XVI. Legea aplicabilă, litigii


Drepturile si obligațiile Utilizatorilor site-ului si ale MOBI CORD, prevăzute de Termeni si Condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Condițiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu născut din sau in legătura cu Termenii si Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a județului Ilfov.

XVII. Forta majora

Orice imprejurare care este imposibil de prevazut si invincibila, independenta de vointa si controlul Partilor, care face imposibila indeplinirea obligatiilor, va fi considerata Forta Majora si va exonera partea care o invoca de indeplinirea respectivei obligatii.
Cauzele de Forta Majora sunt acele imprejurari, incluzand, fara limitare: razboi, revolutie, cutremur, inundatii masive, embargo, expropriere, incendiu devastator, intreruperea sau blocarea accesului sau functionalitatii Platformei si/sau Serviciului din motive neimputabile bactolift.ro.
Partea care invoca Forta Majora trebuie sa notifice cealalta parte in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la data la care au survenit imprejurarile si sa puna la dispozitie documentele care atesta Forta Majora, eliberate de o autoritate competenta in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la acea data. Partea in cauza este de asemenea obligata sa comunice imediat data la care inceteaza cauza de Forta Majora.
In cazul omisiunii de a notifica, in conformitate cu conditiile si in termenele limita prevazute mai sus, declansarea si incetarea cauzei de Forta Majora, partea care reclama Forta Majora va suporta intregul prejudiciu cauzat celeilalte parti de aceasta omisiune.
Partile se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile necesare in vederea limitarii oricarui prejudiciu care ar putea surveni pe durata situatiei de Forta Majora, drept rezultat al situatiei de Forta Majora.
In timpul unui eveniment de Forta Majora care impiedica una sau ambele parti sa-si efectueze obligatiile, partile sunt exonerate de indeplinirea obligatiilor lor. Daca Forta Majora nu inceteaza in termen de 1 (una) luna de la notificarea sa, oricare dintre parti poate denunta Contractul si/sau utilizarea Serviciului.

XVII.Solutionarea alternativa a litigiilor – SOL

In vederea solutionarii independente, impartiale, transparente, eficace, rapide si echitabile, pe cale extrajudiciara, a eventualelor litigii care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online incheiate cu dumneavoastra, in calitate de consumator, prin intermediul site-ul www.bactolift.ro, va informam de existenta si posibilitatea de a recurge la platforma europeana SOL (denumita in continuare „platforma SOL”).
Platforma SOL este un site interactiv, gratuit si disponibil online in toate limbile oficiale ale institutiilor Uniunii Europene, creat pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor indicate in paragraful anterior.Aveti posibilitatea de a accesa platforma SOL la urmatoarea adresa de internet: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO
Adresa noastra de e-mail este urmatoarea: contact@bactolift.ro

XVIII.Livrarea comenzii – SOL

Livrarea comenzii se face în 24-48 de ore de la procesare, prin curierat rapid (Sameday sau DPD). Fiecare comandă va fi verificată și confirmată telefonic de către un operator Bactolift înainte de a fi expediată.

Costul transportului este de gratuit doar in cazul in care totalul comenzii depaseste 150 LEI.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?