Nurofen: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Nurofen: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Infecția urinară îți provoacă durere atunci când mergi la baie? Sau o senzație de arsură la urinare? Nu știi cum să le mai previi apariția?

Infecțiile urinare sunt o problemă comună și pot fi extrem de inconfortabile. Dacă sunt lăsate netratate, infecțiile urinare pot duce la probleme grave de sănătate.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu mii de pacienți tratați împotriva infecțiilor urinare. Am creat BactoLift, un supliment natural împotriva infecțiilor urinare și vreau să te ajut să scapi și tu de această corvoadă.

Ce este Nurofen?

Nurofen este un medicament fără prescripție medicală care este utilizat pentru a ameliora durerea, inflamația și febra. Este disponibil în mai multe formulări diferite (capsule, tablete, geluri) și poate fi cumpărat de la majoritatea farmaciilor.

Nurofen tratează durerea și inflamația, dar poate să te scape de infecții urinare definitiv?

Păreri Nurofen

Am avut pacienți care au încercat produsul pentru tratamentul infecțiilor urinare, însă s-a dovedit a eficient doar în ameliorarea durerilor la urinare, nu și în eliminarea infecției.

Colegi de-ai mei au încercat Nurofen, însă mi-au povestit că nu au simțit nicio îmbunătățire sesizabilă.

Unde se găsește Nurofen & Preț

Nurofen poate fi găsit în farmaciile fizice și online din țară și poate fi eliberat fără prescripție medicală.

  • HelpNet – 23,99 RON
  • Dr. MAX – 20,49 RON
  • SpringFarma – 14,90 RON
  • Farmacia Băjan – 20,49 RON

De menționat faptul că, la fiecare farmacie prețul poate să difere în funcție de numărul de comprimate și concentrație.

Cum funcționează?

Nurofen acționează prin blocarea semnalelor trimise de la creier la stomac. Acest lucru ameliorează durerea și inflamația prin reducerea activității nervoase și a umflăturilor din zona afectată.

Administrare & Prospect

Pentru adulți și copii cu vârsta peste 12 ani – se administrează câte un comprimat în doză unică sau de 2-3 ori pe zi, la un interval egal de ore, în timpul mesei sau după masă, alături de un pahar mare de apă.

Ingrediente

Ingredientul activ din Nurofen este ibuprofenul. Alte ingrediente includ dioxid de siliciu coloidal, croscarmeloză sodică, citrat de sodiu, acid stearic, gumă arabică dispersată, oxid de fier roșu, talc, dioxid de titan, croscarmeloză sodică, zahăr, propilenglicol, macrogol 6000, oxid de fier roşu (E 172), cerneală de inscripţionare Opacode Roșu.

Efecte Secundare & Contraindicații

Efecte secundare

Nurofen poate provoca somnolență și instabilitate dacă este administrat în doze mari sau dacă este combinat cu alte medicamente care provoacă somnolență. De asemenea, poate crește riscul de a lua prea multe pastile deodată, ceea ce ar putea duce la complicații grave de sănătate, cum ar fi hemoragia gastrointestinală.

Contraindicații

Deși Nurofen este, în general, sigur pentru majoritatea persoanelor, există câteva avertismente care merită menționate. În primul rând, femeile însărcinate ar trebui să evite să-l ia din cauza efectului său potențial asupra dezvoltării copilului nenăscut (greața a fost un efect secundar raportat).

În plus, persoanele care au probleme cu ficatul nu ar trebui să ia acest medicament, deoarece poate deteriora funcția organului în timp. În cele din urmă, cei care suferă de epilepsie ar trebui să se ferească de AINS (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene) precum Nurofen din cauza înclinației lor cunoscute de a induce convulsii la pacienții susceptibili.

Înlocuitor Nurofen

BactoLift este un supliment natural ce luptă împotriva infecțiilor tractului urinar. BactoLift conține o varietate de substanțe nutritive care ajută la susținerea sănătății generale a tractului urinar, susținând în același timp funcția normală a vezicii urinare. În plus, este fabricat cu ingrediente naturale care sunt blânde cu sistemul urinar și nu au efecte secundare cunoscute.

FAQ:

Câte zile se ia Nurofen pentru infecție urinară?

Pentru ca medicamentul să-ți facă efectul în cazul infecțiilor ușoare până la moderate, se recomandată un tratament de până la 7 zile.

În cât timp trece infecția urinară cu Nurofen?

Simptomele infecției urinare ar trebui să se îmbunătățească la 3-4 zile de la începerea tratamentului cu Nurofen.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?