Klacid: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Klacid: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Simți disconfort în timpul urinării? Mergi des la baie? Ești stânjenit din cauza mirosului urinei?

Infecțiile urinare reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate atât la bărbați, cât și la femei. Acestea pot provoca mult disconfort, pot interfera cu activitățile zilnice și chiar pot duce la consecințe grave pe termen lung.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu o vastă experiență în tratarea infecțiilor urinare și vreau să te ajut să scapi și tu de infecțiile urinare.

Ce este Klacid?

Klacid este un antibiotic din clasa macrolidelor care poate fi utilizat pentru a trata infecțiile tractului urinar. Acesta acționează prin distrugerea bacteriilor sau ciupercilor responsabile de infecțiile urinare.

Klacid este un antibiotic cu acțiune asupra unui spectru larg de infecții, dar este eficient și pentru a te scăpa de infecțiile urinare?

Păreri Klacid

Am avut pacienți care mi-au cerut ajutorul și mi-au spus că au încercat acest produs încă de la primele semne ale infecției, însă nu au observat rezultate satisfăcătoare.

Acest produs a fost încercat de unii dintre colegii mei urologi și foarte puțini au observat ameliorări în urma tratamentului.

Unii dintre pacienții mei au încercat produsul înainte să vină la mine și mi-au spus ca nu au observat nicio îmbunătățire.

Unde se găsește Klacid & Preț

Klacid poate fi găsit în farmaciile fizice din țară și se eliberează doar din farmacie, pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia Tei – 14,58 RON
  • Catena – 14,58 RON
  • Medimfarm – 26,39 RON
  • Farmacia Băjan – 7,86 RON

Cum funcționează?

Klacid acționează prin eliminarea resturilor bacteriene și a toxinelor din tractul urinar. Ajută la eliminarea infecției și restabilește echilibrul bacteriilor din organism, restabilind funcția normală. Klacid poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte tratamente, cum ar fi antibioticele sau antifungicele.

Administrare & Prospect

Pentru adulți și copii cu vârstă de peste 12 ani, se administrează câte un comprimat pe zi, conform recomandărilor medicului specialist.

Ingrediente

Un comprimat de Klacid conține substanța activă – claritromicină, și excipienți – stearat de magneziu, acid citric anhidru, alginat de sodiu şi calciu, povidona K30, lactoză, talc, acid stearic, acid sorbic, hipromeloza, dioxid de titan (E171), galben de chinolina lac de aluminiu (E104) și macrogol.

Efecte Secundare & Contraindicații

Ca toate medicamentele, Klacid are posibile efecte secundare și contraindicații. Iată câteva dintre cele mai frecvente:

  • greață și vărsături: Acesta este cel mai frecvent efect secundar. De obicei, dispare după câteva zile, dar pot fi prescrise medicamente pentru a reduce simptomele de greață.
  • dureri abdominale: În cazuri rare, Klacid poate provoca dureri abdominale din cauza proprietăților sale antiinflamatorii. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să te adresezi imediat medicului tău.
  • vârtej și amețeală: Aceste simptome sunt, de asemenea, foarte frecvente; de obicei, ele dispar în câteva ore sau zile după întreruperea tratamentului.

Contraindicațiile pentru Klacid includ ciroza hepatică sau orice reacție alergică gravă la claritromicină. Pacientele care sunt însărcinate ar trebui, de asemenea, să evite utilizarea acestui medicament din cauza riscului potențial de malformații congenitale. De asemenea, nu este indicat copiilor sub 12 ani.

Înlocuitor Klacid

BactoLift este un supliment conceput pentru a ajuta la combaterea infecțiilor urinare. Este fabricat cu ingrediente naturale și este folosit pentru a trata această afecțiune. BactoLift conține un mix de ingrediente benefice, ajută la combaterea bacteriilor care cauzează infecțiile tractului urinar. Este un produs 100% natural, obținut în urma unor studii îndelungate.

FAQ:

Câte zile se ia Klacid pentru infecție urinară?

Pentru infecție urinară, Klacid se administrează timp de 5 până la 14 zile, în doze de un comprimat pe zi.

În cât timp trece infecția urinară cu Klacid?

Ameliorarea infecției urinare ca urmare a tratamenului cu Klacid, ar trebui să prezinte îmbunătățiri în primele zile de la începerea tratamentului.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?