Fluconazol: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Fluconazol: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Te confrunți des cu infecții ale tractului urinar? Ai fost la medic, dar nu ai găsit o soluție?

Infecțiile urinare sunt destul de frecvente și pot duce la complicații grave dacă nu sunt tratate. Din fericire, există multe medicamente eliberate fără prescripție medicală care tratează eficient infecțiile urinare.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog, fondatorul BactoLift, o formulă care luptă împotriva simptomelor infecțiilor tractului urinar.

Ce este Fluconazol?

Fluconazolul este un medicament antibiotic și antifungic utilizat pentru a trata o varietate de infecții, inclusiv boli fungice. Este utilizat de obicei pentru a trata infecțiile cauzate de candida.

Deși este un medicament antifungic, este cu adevărat Fluconazol eficient și pentru tratarea infecțiilor urinare?

Păreri Fluconazol

Unii dintre pacienții mei au folosit produsul alături de alte medicamente, însă mi-au povestit că rezultatele nu au fost satisfăcătoare.

Discutând cu unii dintre colegii mei, medici urologi, am constatat faptul că, produsul deși este un puternic antifungic, nu funcționează întocmai cum ar trebui asupra infecțiilor urinare.

Unde se găsește Fluconazol & Preț

Fluconazol poate fi găsit în majoritatea farmaciilor fizice din țară și se eliberează pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia Tei – 7,89 RON
  • Catena – 7,89 RON
  • Pfarma – 7,66 RON
  • Farmacia Profarm – 7,89 RON

Cum funcționează?

Fluconazol este de obicei prescris în combinație cu alte medicamente antifungice. Acesta acționează prin distrugerea ciupercii care provoacă infecția.

Administrare & Prospect

Fluconazol se administrează conform recomandărilor medicului specialist. Doza uzuală pentru adulți este de un comprimat pe zi, însoțit de un pahar de apă.

Pentru copii, doza recomandată este în funcţie de greutatea copilului în kg: 3 mg/kg corp.

Ingrediente

Fluconazol conține diverse ingrediente, printre care fluconazol (substanța activă) și lactoză monohidrat, stearat de magneziu, amidon de porumb, laurilsulfat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, gelatină și coloranți.

Efecte Secundare & Contraindicații

Fluconazolul poate provoca ocazional reacții adverse grave și nu trebuie administrat fără a discuta mai întâi cu medicul tău. Unele reacții adverse frecvente ale fluconazolului includ: greață, vărsături, diaree, dureri sau disconfort abdominal, dureri de cap, amețeli și vertij, prurit (mâncărime), erupții cutanate, bătăi accentuate ale inimii, urină închisă la culoare, reacții alergice.

Fluconazol este contraindicat persoanelor cu reacții alergice la fluconazol sau la orice alte substanțe înrudite, pacienților cu boli de inimă, inclusiv afecțiuni ale ritmului cardiac (aritmie), pacienților cu afecțiuni renale sau hepatice, cu boli de sânge sau celor cu niveluri neobișnuite de magneziu, potasiu și calciu în sânge.

Înlocuitor Fluconazol

BactoLift este un supliment 100% natural excelent pentru infecțiile tractului urinar. Acesta oferă o ameliorare rapidă a durerii și iritației prin curățarea zonei infectate. Ingredientele sale acționează în mod sinergic pentru a trata cauza principală a infecției urinare și pentru a oferi rezultate de lungă durată. BactoLift este dovedit clinic ca fiind eficient, așa că poți fi sigur că va funcționa în cazul tău.

FAQ:

Câte zile se ia Fluconazol pentru infecție urinară?

Tratamentul cu Floconazol variază în funcție de infecția urinară, de regulă administrându-se timp de 5-7 zile, până la 14. Desigur, în urma investigațiilor medicale, medicul poate recomanda cu exactitate perioada de timp, precum și administrarea altor medicamente, alături de Fluconazol.

În cât timp trece infecția urinară cu Fluconazol?

De regulă, ameliorarea simptomelor infecțiilor urinare are loc în primele 2-3 zile de la începerea tratamentului.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Un comentariu despre “Fluconazol: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?