Fleraday: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Fleraday: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Simți durere în timpul urinării? Nu mai suporți disconfortul provocat atunci când urinezi?

Infecția tractului urinar este o infecție comună care poate apărea atunci când bacteriile pătrund în sistemul urinar. Dacă nu este tratată, o infecție urinară poate duce la complicații grave, cum ar fi infecții renale și chiar sepsis.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog și în trecut am suferit și eu de infecții urinare, motiv pentru care am căutat o soluția viabilă și eficace – BactoLift.

Ce este Fleraday?

Flereday este un antibiotic utilizat pentru tratamentul infecțiilor tractului urinar, a sinusurilor, plămânilor, prostatei și a pielii.

Flereday este un antibiotic cu o vastă acoperire împotriva infecțiilor de orice fel. Dar cât timp este nevoie pentru ca Fleraday să funcționeze?

Păreri Fleraday

Unii dintre pacienții mei au încercat produsul până au ajuns la mine, însă mi-au povestit că nu am fost pe deplin mulțumiți de efectele acestuia

În urma discuțiilor cu unii dintre colegii mei urologi, am ajuns la concluzia că Fleraday ar putea avea efecte ușoare asupra infecțiilor urinare, însă doar pe termen scurt.

Am avut un pacient care a folosit Fleraday pentru ameliorarea simptomelor asociate cu infecția urinară, însă a renunțat după ce nu a constat nicio îmbunătățire semnificativă.

Unde se găsește Fleraday & Preț

Fleraday poate fi găsit în farmaciile fizice din țară și se eliberează pe baza unei prescripții medicale.

  • Farmacia Tei – 33,07 RON
  • Catena – 33,07 RON
  • Medimfarm – 33,07 RON
  • Farmacia Profarm – 33,07 RON
  • Farmacia Băjan – 33,07 RON

Cum funcționează?

Flereday este un medicament care ajută la tratarea infecțiilor tractului urinar. Acesta acționează prin oprirea răspândirii bacteriilor și poate fi prescris în cazurile în care alte antibiotice nu sunt eficiente. Flereday trebuie utilizat doar în ultimă instanță, după ce alte tratamente au eșuat, iar pacienții trebuie să discute întotdeauna cu medicul lor înainte de a-l lua.

Administrare & Prospect

Pentru infecțiile tractului urinar sau vezicii urinare, Fleraday se administrează în doze de 1 sau 2 comprimate pe zi. De reținut faptul că medicamentul nu este recomandat copiilor și adolescenților.

Ingrediente

O pastilă conţine levofloxacină – substanța activă. Pe lângă aceasta, comprimatul conține excipienți, printre care celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidon de porumb, hipromeloză, crospovidonă stearil fumarat de sodium, hipromeloză, oxid roşu de fier [E 172], dioxid de titan [E 171], talc și oxid galben de fier.

Efecte Secundare & Contraindicații

Există mai multe efecte secundare asociate cu Fleraday, inclusiv amețeli, greață, vărsături și diaree. Acest medicament nu trebuie luat dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați, deoarece ar putea afecta copilul nenăscut sau rezerva de lapte. Pacienții care iau Fleraday trebuie, de asemenea, să își monitorizeze regulat tensiunea arterială, deoarece acest medicament poate crește nivelul tensiunii arteriale.

Produsul este contraindicat pacienților cu alergie la substanța activă din comprimat, precum și la orice alt excipient sau produse înrudite.

Nu este indicat în sarcină și femeilor care alăptează, și nici persoanelor sub 18 ani.

Înlocuitor Fleraday

BactoLift este un supliment conceput pentru a ajuta la tratarea infecțiilor tractului urinar. Acest supliment este alcătuit din mai multe ingrediente diferite, care acționează împreună pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate. Ingredientele multifuncționale conținute sunt considerate a lucra împreună în mod sinergic pentru a lupta împotriva simptomelor infecțiilor urinare, cum ar fi durerea în timpul urinării, incontinența frecventă, senzația de arsură. În plus, administrarea acestui supliment poate contribui, de asemenea, la accelerarea recuperării de la o infecție urinară existentă.

FAQ:

Câte zile se ia Fleraday pentru infecție urinară?

Fleraday se ia conform recomandării medicului specialist. Tratamentul durează între 4 și 7 zile, uneori chiar și mai mult, în funcție de severitatea infecției.

În cât timp trece infecția urinară cu Fleraday?

Cu Fleraday, simptomele infecției urinare ar trebui să se îmbunătățească în doar câteva zile de la începerea tratamentului.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?