Eficef: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Eficef: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Simți durere la urinare? Ai senzația de arsuri severe în timpul urinării? Te-ai săturat să mergi des la baie?  

Infecțiile urinare se numără printre cele mai frecvente afecțiuni medicale. Vestea bună este că infecțiile tractului urinar pot fi tratate ușor, dacă sunt depistate suficient de devreme.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog și am ales să creez BactoLift, un supliment natural, pentru susținerea unui tract urinar sănătos.

Ce este Eficef?

Eficef este un medicament utilizat pentru tratarea infecțiilor tractului urinar. Acesta aparține grupului de antibiotice cunoscut sub numele de cefalosporine din a treia generație. Eficef acționează prin uciderea bacteriilor din interiorul organismului.

Eficef este un antibiotic puternic, însă funcționează cu adevărat împotriva infecțiilor urinare complicate?

Păreri Eficef

Foarte mulți pacienți au venit la mine și mi-au spus ca au încercat produsul timp de mai multe săptămâni în trecut, la recomandarea medicului de familie, însă nu au văzut rezultatele promise.

Unul dintre actualii mei pacienți au încercat produsul pentru infecțiile urinare complicate, însă efectele au fost prea puțin sesizabile pentru a mai urma tratamentul.

Unde se găsește Eficef & Preț

Eficef poate fi găsit în farmaciile din toată țara, eliberându-se doar pe baza unei rețete medicale:

  • Farmacia Tei – 39,81 RON
  • Catena – 39,81 RON
  • Medim Farm – 39,81 RON
  • Farmacia ProFarm – 39,81 RON
  • Farmacia Băjan – 39,81 RON

Cum funcționează?

Eficef acționează prin uciderea bacteriilor responsabile de infecțiile urinare, astfel încât poate ajuta la ameliorarea simptomelor precum arsurile la urinare, nevoia frecventă de a urina și senzația că nu reușești să golești complet vezica urinară.

Administrare & Prospect

Adulți și copii cu vârsta peste 12 ani – se administrează 2 capsule pe zi, în doză unică sau câte o capsulă la 12 ore.  

Ingrediente

Medicamentul conține substanţa activă numită trihidrat de cefixima, dar și excipienți, precum talc și stearat de magneziu.

Efecte Secundare & Contraindicații

Eficef este un medicament utilizat pentru a trata infecțiile tractului urinar. Efectele secundare ale pot include greață, vărsături, diaree, dureri de cap, amețeli și vertij.

Eficef nu trebuie luat de femeile însărcinate sau cele care alăptează, deoarece ar putea dăuna copilului.

De asemenea, nu ar trebui să fie utilizat de persoanele care au probleme renale severe sau probleme hepatice, din cauza efectelor secundare potențiale.

Există câteva contraindicații la utilizarea Eficef pe care trebuie să le cunoști:

  • Persoanele cu hipersensibilitate la substanța activă ar trebui să evite administrarea din cauza riscului de apariție a reacțiilor alergice.
  • Copiii cu vârsta sub 12 ani nu sunt de obicei recomandați să ia acest medicament deoarece rinichii lor nu sunt încă complet dezvoltați și pot avea efecte secundare dăunătoare din cauza acestuia.

Înlocuitor Eficef

BactoLift este un supliment alimentar pentru infecții urinare, utilizat pentru a trata această afecțiune. S-a dovedit clinic că BactoLift poate ajuta la ameliorarea simptomelor precum arsuri, usturimi și disconfort la nivelul tractului urinar, precum și la întărirea imunității, astfel încât să poți lupta cu ușurință împotriva acestor infecții. De asemenea, conține ingrediente naturale care s-au dovedit a stimula capacitatea sistemului imunitar de a lupta în siguranță împotriva bacteriilor care cauzează boli.

FAQ:

Cât durează tratamentul cu Eficef pentru infecție urinară?

Doza recomandată variază în funcție de vârstă și de alte afecțiuni medicale, dar majoritatea persoanelor iau câte un comprimat de două ori pe zi, cu multă apă. Durata tratamentului variază de regulă de la 7 la 14 zile, în funcție de severitatea infecției.

În cât timp trece infecția urinară cu Eficef?

De obicei, după administrarea Eficef, infecția urinară ar trebui să prezinte primele diminuări ale simptomelor în doar câteva zile de la începerea tratamentului.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?