Doxiciclina: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Doxiciclina: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Melania

Te-ai săturat să mergi des la baie? Nu știi cum poți să îți îmbunătățești sănătatea urinară și să te simți ușurat de infecțiile urinare frecvente?

Infecțiile tractului urinar sunt o problemă frecventă și pot fi foarte neplăcute. Dacă ai avut vreodată una, atunci știi cât de frustrant poate fi să te confrunți cu ea.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog, creatorul BactoLift. Un supliment natural, care a fost formulat special pentru a ajuta organismul să poată lupta împotriva oricărui tip de infecție în tractul urinar.

Ce este Doxiciclina?

Doxiciclina este un medicament utilizat pentru a trata o varietate de infecții, inclusiv infecțiile tractului urinar. Acesta aparține clasei de antibiotice tetracicline, care sunt, de asemenea, cunoscute ca antibiotice cu „spectru larg”, deoarece sunt eficiente împotriva multor tipuri de bacterii.

Deși este un antibiotic puternic, funcționează Doxiciclina în mod eficient împotriva infecțiilor urinare?

Păreri Doxiciclina

Am avut un număr destul de mare de pacienți care au venit la mine și mi-au spus ca au încercat acest produs timp de mai multe luni în trecut și nu au văzut rezultatele promise.

Acest produs l-am dezbătut alături de unii dintre colegii mei urologi anul trecut și, deși poate fi benefic pe moment pentru infecții urinare, nici unul nu l-a indicat pe termen lung.

Unde se găsește Doxiciclina & Preț

Doxiciclina se găsește în farmaciile din toată țara:

  • MedimFarm – 4,59 RON
  • Farmacia ProFarm – 4,59 RON
  • Farmacia Băjan – 4,59 RON
  • Ameris Pharma – 4,59 RON

Cum funcționează?

Doxiciclina este un antibiotic topic care acționează prin inhibarea creșterii bacteriilor dăunătoare din tractul urinar. Este utilizat în mod obișnuit pentru a trata infecțiile bacteriene, cum ar fi infecții ale tractului urinar, cistita (infecție a vezicii urinare) și pielonefrita (un tip de infecție renală).

Administrare & Prospect

Adulți – se administrează 2 capsule pe zi, fie ca doză unică, fie câte una la 12 ore.  

Copii cu vârsta de peste 8 ani – se administrează o capsulă întreagă pe zi, fie fracționată în două doze, dimineața și seara.

Ingrediente

Medicamentul conține o substanţă activă – hiclat de doxiciclină, dar și excipienți, precum talc, amidon de porumb, tartrazină, stearat de magneziu, gelatină și coloranți roşu Allura (E 129), și albastru strălucitor (E 133).

Efecte Secundare & Contraindicații

Doxiciclina poate avea unele efecte secundare. Cele mai frecvente sunt diareea ușoară și crampele stomacale, dar alte posibile efecte secundare includ:

  • reacții alergice (hipersensibilitate) la medicament – erupție cutanată, urticarie sau probleme de respirație;
  • antibioticul ar putea provoca, de asemenea, leziuni hepatice la persoanele care au infecție cu hepatita B sau C.
  • greață, stări de vomă, amețeli, tulburări de vedere, dureri în piept, lipsa poftei de mâncare.

Doxiciclina este contraindicată pacienților cu sensibilitate la substanțele din compoziție, copiilor cu vârstă mai mică de 8 ani, dar și persoanelor însărcinate sau cele care alăptează. De asemenea, persoanele cu afecțiuni renale, hepatice, diabet zaharat, ar trebui să acorde o atenție deosebită în timpul administrării medicamentului.

Înlocuitor Doxiciclina

Un produs precum BactoLift ar putea face toată diferența atunci când vine vorba de tratarea unei infecții urinare. Este un supliment natural care conține ingrediente antibacteriene și antifungice pentru a ajuta la eliminarea bacteriilor rele, încurajând în același timp creșterea bacteriilor bune în tractul urinar.

BactoLift este formulat cu o combinație de nutrienți importanți și alte minerale care acționează ca un tratament eficient pentru infecțiile tractului urinar. Prin utilizarea zilnică a BactoLift, poți elimina complet orice simptom al unei infecții urinare existente sau poți preveni apariția uneia în viitor.

FAQ:

Cât durează tratamentul cu Doxiciclina pentru infecție urinară?

Pentru infecțiile urinare, tratamentul cu Doxiciclină durează între 7 și 10 zile.

În cât timp trece infecția urinară cu Doxiciclina?

Efectele medicamentului ar trebui să se observe încă din primele zile de tratament. În funcție de severitatea infecției, medicul va decide durata administrării și dozajul zilnic.

Melania-Gheorghe

Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?