Cystone: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Urinezi des? Simți usturime la urinare? Devin deja neplăcute durerile provocate de eliminarea calculilor din tractul urinar?

Infecțiile tractului urinar sunt cel mai frecvent tip de infecție bacteriană. Dacă observi o creștere bruscă a frecvenței urinării, senzație de arsură în timpul urinării sau un aspect tulbure în urină, atunci este timpul să iei în serios sănătatea urinară.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog cu experiență de peste 20 de ani, dar și fondatorul produsului BactoLift.

Ce este Cystone?

Cystone este un medicament naturist utilizat pentru infecții urinare și calculi urinare, având o acțiune antiseptică și antiinflamatoare asupra acestora.

Ai încercat Cystone și încă suferi de infecții recurente ale tractului urinar? Deși este un medicament natural, funcționează el cu adevărat? Nu îți face griji, am o soluție mai bună pentru tine.

Păreri Cystone

Unii dintre pacienții mei au încercat Cystone pe termen îndelungat până au ajuns la mine, însă nu am fost pe deplin mulțumiți de efectele acestui remediu.

În urma discuțiilor cu unii dintre colegii mei urologi, am dedus că Cystone ar avea efecte ușoare asupra infecțiilor urinare, însă doar pe termen scurt.

Am avut un pacient care a folosit Cystone pentru ameliorarea simptomelor asociate cu infecția urinară, însă a renunțat după ce acestea au reapărut în scurt timp de la încetarea tratamentului.

Unde se găsește Cystone & Preț?

Cystone se găsește în aproape toate farmaciile fizice și online, iar prețurile variază de la o farmacie la alta.

  • • Farmacia Tei – 51,00 RON
  • Dr. MAX – 50,99 RON
  • Pilulka.ro – 55,81 RON
  • PcFarm – 76,95 RON
  • Vegis.ro – 80,90 RON
  • BebeTei – 51,50 RON

Cum funcționează?

Cystone este un supliment natural care este utilizat pentru tratarea infecțiilor tractului urinar. Cystone acționează prin uciderea bacteriilor care provoacă infecțiile, normalizând ph-ul urinar și favorizând micșorarea pietrelor.

Administrare & Prospect

În ceea ce privește administrarea Cystone, depinde de tratament. Astfel pentru adulți, se administrează:

  • 1 tabletă de 2 ori pe zi, timp de 3 luni (pentru prevenție)
  • 2 tablete de 2 ori pe zi, timp de 4-6 luni (pentru eliminarea calculilor renali)
  • 2 tablete de 2 ori pe zi, (pentru colică renală)
  • 2 tablete de 2 ori pe zi, timp de 2 săptămâni (pentru infecții urinare).

Cystone se administrează copiilor cu vârsta de peste 6 ani, jumătatea din dozele recomandate adulților.  

Cystone se ia înainte sau după masă? Medicamentul se administrează la 30 de minute după masă, împreună cu un pahar de apă.

Ingrediente

Ingredientele active din Cystone sunt extracte de coada calului, mimoză, busuioc, cypriol, colții babei, didymocarpus pedicellata, manjishta achyranthes aspera.

Efecte Secundare & Contraindicații

Cystone nu este recomandat pacienților cunoscuți cu alergii la oricare dintre ingredientele componente, provocând diverse efecte secundare, în funcție de reacția alergică. De asemenea, în situațiile în care calculii renali au dimensiuni mai mari de 10 mm, medicamentul nu este recomandat.

Înlocuitor Cystone

BactoLift este un produs 100% natural care este eficient în tratamentul infecțiilor urinare. Este fabricat din ingrediente naturale, atent alese, astfel încât este blând cu stomacul și delicat cu rinichii. BactoLift ajută la curățarea tractului urinar, ajutând în același timp la reducerea inflamației.

FAQ:

Cystone este antibiotic?

Cystone nu este un antibiotic, ci un medicament pe bază de plante, disponibil sub formă de tablete, care are efecte antiinflamatorii și antioxidante asupra tractului urinar.

Cât durează tratamentul cu Cystone?

Durata tratamentului cu Cystone este de la o lună și jumătate până la trei luni, uneori chiar și șase, în funcție de afecțiune. Dacă nu există îmbunătățiri, infecția este foarte puternică, necesitând un control medical și schimbarea tratamentului.

Cystone în sarcină

Specialiștii recomandă administrarea Cystone ca fiind sigură în sarcină, ca urmare a efectelor pe care sarcina le are asupra organismului unei femei, mai exact efectul relaxat asupra sistemului urinar ca urmare a creșterii producției de progesteron.

Cystone ingrasa?

Nu, au fost observate persoane care in urma administrarii Cystone pe perioade scurte sau lungi sa se ingrase.

3.5/5 (60 Reviews)

Lasă un comentariu