Ce pastile se iau pentru infectie urinara
Infectia tractului urinar

Ce pastile se iau pentru infectie urinara

Melania-Gheorghe

Scris De:

Dr.Melania Gheorghe

Infecțiile tractului urinar reprezintă o problemă complexă pentru cei mai mulți dintre noi, iar pentru tratarea lor, există o varietate de medicamente fără prescripție medicală. În cele ce urmează, îți voi prezenta care sunt cele mai eficiente pastile pentru infecțiile urinare.

Așadar, fie că ești în căutarea unui mod eficient de a-ți trata probleme tractului urinare sau pur și simplu te întrebi ce pastile să iau pentru infecția urinară, te invit să citești acest articol.

BactoLift

BactoLift este un tip de medicament antimicrobian, natural, care ajută la combaterea bacteriilor din tractul urinar. Aceasta include bacteriile care cauzează infecții precum cistita (inflamația uretrei) și uretrita (inflamația uretrei). Acesta acționează prin legarea la proteine specifice care se găsesc pe suprafețele bacteriilor și perturbarea funcțiilor acestora. Acest lucru ajută la eliminarea acestor organisme dăunătoare și la restabilirea echilibrului bacterian normal în sistemul organismului.

Fiind un produs 100% natural, BactoLift nu provoacă efecte adverse, astfel încât poate fi utilizat atât pentru simptome ușoare, cât și pentru simptomele mai grave.

Antibiotice

Antibioticele sunt medicamente utilizate pentru a trata infecțiile cauzate de bacterii. Acestea acționează prin uciderea celor existente în infecție sau prin dezintegrarea infecției. Antibioticele se administrează de obicei pe cale orală sau prin injectare într-o venă, dar pot fi utilizate și pe cale vaginală.

În general, antibioticele sunt eficiente pentru tratarea infecțiilor urinare, deoarece elimină bacteriile care le provoacă. Cu toate acestea, dacă medicul îți prescrie un antibiotic pentru o infecție urinară și nu te simți mai bine în câteva zile, este important să revii pentru un control amănunțit și eventual, înlocuirea tratamentului.

Probiotice

Probioticele – cunoscute și sub numele de bacterii bune – sunt microorganisme vii esențiale pentru menținerea sănătății tractului urinar și a sănătății generale. Aceste organisme specializate ajută la promovarea sănătății intestinului și a sistemului gastrointestinal, precum și a sistemului imunitar. Ele se găsesc în mai multe alimente, cum ar fi iaurtul, anumite tulpini de Lactobacillus și Bifidobacteria și anumite tulpini de produse lactate fermentate cu lactoză.

Probioticele sunt adesea recomandate pentru infecții urinare, deoarece s-a demonstrat că îmbunătățesc parametrii urodinamici (cum ar fi volumul și contractilitatea vezicii urinare) în anumite studii. Aceste studii sugerează că un probiotic poate îmbunătăți simptomele prin faptul că ajută la restabilirea funcției urodinamice normale. Un studiu amplu, dublu-orb, aleatoriu, publicat în 2008, a arătat că o combinație de probiotice poate reduce numărul de infecții urinare pe an în grupul probiotic, infecțiile urinare au scăzut de la 6,8 la 3,3 infecții urinare pe an (1).

Vitamina C

Vitamina C este un antioxidant puternic care s-a dovedit a avea multiple beneficii pentru sănătate, inclusiv susținerea sistemului imunitar și promovarea sănătății pielii și a părului. Vitamina C este, de asemenea, importantă pentru menținerea bunei funcționări a tractului urinar, deoarece ajută la eliminarea toxinelor și a bacteriilor dăunătoare din organism. Prin urmare, vitamina C este vitală pentru prevenirea infecțiilor tractului urinar. În plus, nivelurile ridicate de vitamina C sunt asociate cu scăderea inflamației și a durerii la nivelul tractului urinar, ceea ce o face un supliment esențial pentru cei care suferă de simptome de infecții urinare.

Un studiu non-aleatoriu efectuat la 110 femei însărcinate a raportat că aportul zilnic al unui regim de vitamine cu 100 mg de acid ascorbic timp de trei luni a redus incidența infecțiilor urinare simptomatice de la 29,1% la 12,7%, comparativ cu un regim de vitamine fără acid ascorbic (2).

Concluzie

Există o varietate de pastile disponibile care pot trata infecțiile urinare la femei sau infecția urinară la bărbați ori copii, dar este important să le alegi pe cele potrivite pentru situația ta specifică. Dacă îți dorești un tratament infecție urinară rapid, recomand BactoLift. Acest supliment este un produs 100% natural, are efect extrem de rapid și este formulat de un medic urolog cu experiență.

Dacă te confrunți cu infecții urinare frecvente sau severe sau dacă ai întrebări legate de alegerea medicamentelor, cel mai bine este să te consulți cu medicul tău.

Melania-Gheorghe

Dr.Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?