Ampicilină: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]
Pareri Produse

Ampicilină: Păreri – Prospect – Preț și Efecte Adverse [2023]

Melania-Gheorghe

Scris De:

Melania

Simți o senzație de arsură la urinare? Urinezi frecvent și ai dureri când mergi la toaletă?

Infecțiile tractului urinar sunt o problemă comună și pot fi foarte frustrante. Sunt, cauzate de o varietate de lucruri și pot avea un impact mare asupra sănătății tale dacă sunt lăsate netratate.

Te salut! Eu sunt Robert, medic urolog specialist în tratarea infecțiilor urinare și îți prezint metoda mea de a scăpa de infecțiile urinare.

Ce este Ampicilina?

Ampicilina este un tip de antibiotic care este utilizat pentru a trata o varietate de infecții bacteriene. Este disponibil sub formă de tablete orale, pastile și lichide. Ampicilina acționează prin uciderea celulelor bacteriene sau prin inhibarea creșterii acestora.

Ampicilina este un medicament util în tratarea infecțiilor din organism, dar funcționează cu adevărat asupra infecțiilor tractului urinar?

Păreri Ampicilină

Mulți dintre pacienții mei au folosit antibioticul cu scopul de a scăpa de infecțiile urinare, însă efectele sale secundare i-a convins să renunțe la tratament.

Unul dintre pacienții mei ce se confrunta de ani de zile cu infecțiile tractului urinar, folosind frecvent Ampicilină pentru ameliorarea lor. Deși inițial produsul a fost eficient, în timp, organismul s-a obișnuit cu antibioticul.

Unde se găsește Ampicilina & Preț

Ampicilina se găsește doar în farmacii, fiind un antibiotic:

  • Pfarma – 6,35 RON
  • Farmacia Tei – 6,35 RON
  • Farmacia Pro Farm – 6,35 RON
  • Farmacia Băjan – 6,35 RON

Cum funcționează?

Ampicilina este un tip de antibiotic care luptă împotriva bacteriilor prin atacarea pereților celulari ai acestora. Acest lucru întrerupe capacitatea celulelor bacteriene de a forma colonii, ceea ce le împiedică să se reproducă și să provoace boli.

Administrare & Prospect

Ampicilina se administrează în doze de 500mg (câte o capsulă) la un interval de timp de 6 ore, înainte de masă cu 30 de minute sau după masă, la 2 ore distanță.

Ingrediente

Substanța activă din antibiotic este ampicilina, sub formă de trihidrat. Capsula mai include talc, tearat de magneziu și dioxid de siliciu coloidal.

Efecte Secundare & Contraindicații

Ampicilina poate provoca efecte secundare grave dacă este administrată în doze mari sau dacă nu este prescrisă cu atenție de către medic. Iată câteva efecte secundare ale ampicilinei de care trebuie să fii conștient: erupții cutanate, urticarie, probleme ale pielii (inclusiv, dar fără a se limita la reacții alergice, eczeme și psoriazis), vertigo, vedere încețoșată, afecțiuni gastrointestinale.

Deoarece poate avea efecte secundare grave, ampicilina nu trebuie luată de persoanele alergice sau care au alte afecțiuni medicale.

Unele contraindicații frecvente ale ampicilinei includ: boli renale severe, ciroză hepatică, ulcer peptic, calculi biliari activi în vezica biliară și niveluri foarte ridicate de potasiu în sânge.

În plus, femeile însărcinate trebuie să evite administrarea acestui medicament din cauza potențialului de apariție a malformațiilor congenitale.

Înlocuitor Ampicilină

BactoLift este un supliment natural care ajută la tratarea infecțiilor urinare. A fost conceput special pentru a ajuta la combaterea bacteriilor responsabile de aceste infecții. Acest supliment este alcătuit din ingrediente atent alese pentru a ajuta la restabilirea echilibrului normal al bacteriilor din vezica urinară. Prin restabilirea acestui echilibru, BactoLift ajută la prevenirea altor infecții și la promovarea vindecării. Acționează rapid – simptomele dispar de obicei în două zile de la începerea tratamentului.

FAQ:

Câte zile se ia Ampicilina pentru infecție urinară?

Tratamentul cu ampicilină variază în funcție de tipul de infecție din tractul urinat. De obicei, pentru o infecție ușoară, medicul poate recomanda tratamentul timp de 3 până la 5 zile. Pentru infecții mai persistente, tratamentul poate fi administrat timp de la 10 zile.

În cât timp trece infecția urinară cu ampicilină?

În funcție de circumstanțe, este posibil să dureze până la opt zile pentru ca ampicilina să înceapă să acționeze după începerea tratamentului.

Melania-Gheorghe

Melania Gheorghe

Medic Urolog de 15 ani - Am creat acest blog pentru ca vreau stiu ce inseamna infectiile urinare si cat de greu e de trecut peste el. Am creat acest blog din suflet pentru a ajuta pe toti pentru chiar daca au bani sau nu de consultatii. Retele Sociale: Youtube FaceBook Linkedin Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat WhatsApp
Buna ziua 👋
Cu ce informatii te putem ajuta?